PORTFOLIO | CAMPAGNES

OPDRACHTGEVER: De Riethorst Stromenland 
PROJECT: campagne start loket GRZ 
ANTONIA: brief, folder, webtekst, persbericht, artikel, sticker

De Riethorst

De Riethorst

Zorgorganisaties De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring zijn met elkaar verbonden via Behandelcentrum Brabant en werken op veel gebieden samen. Sinds kort ook op gebied van geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Dit om de kwaliteit van deze zorg in de regio te verbeteren. Ze beginnen bij de basis: bereikbaarheid. Ze zijn samen één telefonisch loket voor GRZ gestart. Dit loket zorgt voor betere doorstroom van revalidatiecliënten: van ziekenhuis naar zorglocatie. ANTONIA schreef alle teksten voor de lanceringscampagne. 

Voorbeeld: folder en stickerPORTFOLIO | CAMPAGNES

OPDRACHTGEVER: Amaliazorg
PROJECT: campagne Catharinenberg
ANTONIA: foldertekst, persbericht, advertentie, personeelsadvertentie, advertorial, webtekst, mediaplanning, drukwerk

Amaliazorg

Amaliazorg heet mensen met geheugenproblematiek die wel beschutting en 24-uurszorg nodig hebben, maar beslist niet toe zijn aan een 'doorsnee' verpleeghuis, van harte welkom op locatie Catharinenberg. De nieuwe woonvorm heet Amalia Thuis. ANTONIA schreef alle teksten voor het in de markt zetten van deze nieuwe dienst, stelde een mediaplan op met een serie advertentieplaatsingen en leverde het drukwerk. 

Voorbeeld: advertentiePORTFOLIO | CAMPAGNES

OPDRACHTGEVER: E.ON
PROJECT: tekstuele ondersteuning afdeling Marketing & Sales
ANTONIA: brieven, mailings, folders, persberichten en webteksten

Amaliazorg

ANTONIA bood de afdeling Marketing & Sales van Europa's grootste energieleverancier E.ON tekstuele ondersteuning. Ik schreef commerciële teksten gericht aan consumenten en bedrijven. De ontvanger kreeg onder andere uitleg over tariefswijzigingen en collectieve inkoop van energie. 

Press Enter to Search