PORTFOLIO | WEBSITES

OPDRACHTGEVER: Ledenvereniging Thebe Extra
PROJECT: website
ANTONIA: webtekst

Thebe

Ledenvereniging Thebe Extra is een zelfstandige coöperatie die diensten aanbiedt op het gebied van zorg en welzijn. Ruim 110.000 huishoudens uit Midden- en West-Brabant zijn lid van Thebe Extra. Thebe Extra biedt ondersteuning in elke levensfase. Bijvoorbeeld in de vorm van informatieverstrekking, advies, cursussen en service aan huis. Mét het welbekende Thebe Extra ledenvoordeel.

Voorbeeld: webtekst over Pechpas van FietsNEDPORTFOLIO | WEBSITES

OPDRACHTGEVER: pianodocente/pianiste Marlous Nypels
PROJECT: website
ANTONIA: webtekst

Marlous Nijpels

Marlous Nypels is afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium als Docerend Musicus. Ze geeft sinds 2000 in Tilburg pianoles aan kinderen en volwassenen en is daarnaast werkzaam als professioneel pianiste bij diverse gezelschappen. Marlous' handelsmerk? Plezierige, uitdagende – zeg maar gewoon pittige – lessen met oog voor de persoon achter de leerling. ANTONIA schreef de teksten voor haar nieuwe website.

WebsitePORTFOLIO | WEBSITES

OPDRACHTGEVER: De Riethorst Stromenland
PROJECT: website
ANTONIA: webtekst

De Riethorst Stromenland

De Riethorst Stromenland levert zorg op elf zorglocaties en via thuiszorg in West-Brabant. Naast wonen met zorg, thuiszorg en behandeling en begeleiding is De Riethorst Stromenland gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie, de ziekte van Parkinson en de ziekte van Huntington. ANTONIA schreef samen met tekstschrijver/fotograaf Renske Schut de SEO-teksten voor de nieuwe website. 

WebsitePORTFOLIO | WEBSITES

OPDRACHTGEVER: Koenen Ontwerp + Bouwzaken
PROJECT: website
ANTONIA: webtekst

Koenen Ontwerp + Bouwzaken

Bouwkundig ontwerpbureau Koenen Ontwerp + Bouwzaken verzorgt bouwkundig en interieur ontwerp. Het breed georiënteerde bureau werkt aan particuliere en zakelijke opdrachten voor nieuwbouw en verbouw. De opdrachten lopen uiteen. Van een nieuwbouwwoning en een woninguitbreiding tot een kantoorgebouw of bedrijfsinterieur. ANTONIA schreef de teksten samen met eigenaar Dennis Koenen.

WebsitePORTFOLIO | WEBSITES

OPDRACHTGEVER: A en M BV asbestinventarisatie en milieuadvies
PROJECT: website
ANTONIA: webtekst

A en M BV asbestinventarisatie en milieuadvies

Asbestinventarisatie & Milieuadvies B.V. uit Dongen is een jong en onafhankelijk milieukundig onderzoeks- en adviesbureau, gecertificeerd conform SC 540. A&M helpt mensen met een asbestprobleem razendsnel en verantwoord. ANTONIA deed research naar asbest, actuele wet- en regelgeving en schreef de teksten voor deze site.

WebsitePORTFOLIO | WEBSITES

OPDRACHTGEVER: Studio Radíance
PROJECT: website
ANTONIA: webtekst

Studio Radíance

Naast schoonheidsbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen en definitief ontharen biedt Studio Radíance permanente make-up, botox en fillers, wimperextensions, tanning zonder zon, make-up en parfums. Ook heeft Studio Radíance drie shop-in-a-shops. Kapsalon Haar Idee, Nagelstudio Ambiance en Pedicuresalon Anita van der Korput. Radíance, de meest complete salon in Dongen en omgeving. ANTONIA schreef de teksten samen met eigenaresse Bauke van 't Hullenaar.

WebsitePORTFOLIO | WEBSITES

OPDRACHTGEVER: Frida Found
PROJECT: website
ANTONIA: webtekst

Frida Found

Frida Found is een pop up winkel met Scandinavische wannahaves. De eigenaressen Ida en Danielle reizen met het grootste plezier naar Zweden en Denemarken om er zelf inkopen te doen. Dit levert een flink aantal unica op die ze tijdens pop up events presenteren. ANTONIA verzorgde de profieltekst voor de website. Zie buttons 'Hej!' en 'Wij zijn...'.

WebsitePORTFOLIO | WEBSITES

OPDRACHTGEVER: Design to publish
PROJECT: website
ANTONIA: webtekst

Design to publish

Grafisch ontwerpbureau Design to publish. was er helemaal klaar voor. Het nieuwe logo stond te popelen, het Facebook bericht was een muisklik away from fame, de website stond in de startblokken. Alleen... de webteksten waren 'het' nog niet. Help! In no time waren er frisse, edgy teksten die passen bij de eigenwijze stijl van de meisjes van Design to publish.

WebsitePORTFOLIO | WEBSITES

OPDRACHTGEVER: Ontwerp Enzo | Jeroen van der Put
PROJECT: website
ANTONIA: webtekst

Koenen Ontwerp + Bouwzaken

De eigentijdse juwelier en goudsmid Jeroen van der Put uit Breda heeft een schitterende nieuwe zaak. Hierbij hoort natuurlijk een nieuwe website met verse webteksten. Naast een toename van online bezoekers is het opvallend dat er sindsdien meer klanten binnenlopen voor het laten omsmelten van 'oud goud'. Dit is een gevolg van toepassing van de juiste techniek, slimme plaatsing van zoekwoorden en the mysterious ways van Google.

Website 

Press Enter to Search